Home
RBT Crew
De nieuwe pakken staan goed!
Fruitmozaïeken
Ook wij leggen elk jaar een fruitmozaïek
Humpendag
Activiteit voor de jongste redders
Zwemmend Redden
Wakduiken
Kanovaren
Koningsdag 2018

Op dinsdag avond 13 juni is onze instructeur Margaretha geslaagd voor haar diploma examinator, samen met andere deelnemers uit heel Nederland. Van harte gefeliciteerd met het behalen van dit diploma!

Al jaren is de Reddingsbrigade in Tiel actief op en rondom het water om de veiligheid van diverse activiteiten te waarborgen. Denk hierbij o.a. aan de Mud & Waterchallenge, Tiel Maritiem en de Sinterklaasintocht. Daarbij zijn we sinds begin vorig jaar ook bij de meldkamer aangesloten. Om deze waterveiligheid te kunnen blijven waarborgen zijn wij opzoek naar enthousiaste vrijwilligers welk ons huidige team van lifeguards willen versterken. Dit kan al vanaf 15 jaar.

Om u een kleine impressie te geven wat ons vrijwilligerswerk als lifeguard inhoudt organiseren wij op zaterdag 22 september een open dag. U bent die dag vanaf 11:00 uur van harte welkom op ons clubgebouw “Waptap” aan de Tielerwaardlaan 39 in Tiel.

We starten die dag onder het genot van een bakje koffie of thee met een presentatie over het werk als lifeguard en aanvullend is er een lunch. U kunt er ook voor kiezen om alleen ’s middags aan de demonstratie deel te nemen. U wordt dan om +/- 13:30 uur verwacht aan de Waalkade te Tiel op de hoogte van de lunchroom. We laten u dan graag zien wat ons werk inhoudt en allicht dat er na afloop nog de mogelijkheid is om even met ons mee te varen.

Inmiddels interesse om aan de open dag deel te nemen? Meldt u aan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uiteraard kunt u dit mailadres ook gebruiken als u nog vragen heeft of gewoon meer informatie wil. We zien u graag op 22 september als toekomstig lifeguard tegemoet!

Vanaf vandaag zijn de zwemlessen voor het seizoen 2018-2019 in de agenda bijgewerkt. Hierbij staat ook vermeld of er Kledingzwemmen is. Let op dat er komend seizoen nieuwe kledingeisen gelden, die je terug kunt lezen in deze brief. Deze brief is op 10 juli 2018 ook per e-mail aan de leden verstuurd.

Tijdens de ALV van 13 april 2018 heeft een bestuurswissel plaatsgevonden. Nienke Ham stelde zich niet herverkiesbaar in haar functie van penningmeester. Zij is verkozen tot bestuurslid PR. De functie van penningmeester wordt nu vervuld door Ruud Rombout. Als nieuw (bestuurs)lid stelt hij zich hieronder even voor:

Hoi mijn naam is Ruud Rombout en ben tijdens de laatste ALV benoemd tot de nieuwe penningmeester. Ik ben 47 jaar oud en woon in Tiel. Ben de vader van Martijn, welke op redend zwemmen zit.  Ben getrouwd met Marjon en we hebben ook nog een dochter genaamd Mariëlle. Voor mijn werk zit ik in de ICT en reis hiervoor het gehele land door. Van oudsher afgestuurd als administratief medewerker en vandaar nog steeds de interesse in cijfers!

Indien jullie vragen hebben dan ben ik bereikbaar via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groeten,

Ruud Rombout

We zijn nog altijd op zoek naar een voorzitter en secretaris. Interesse? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek ons aan in het zwembad!