Inschrijven

Ben je (inmiddels) geïnteresseerd geworden in het Reddend Zwemmen bij Reddingsbrigade Tiel? We zwemmen op vrijdagavond van 18:00 tot 19:00 (jeugd tot en met circa 12 jaar) en 19:00 tot 20:00 (oudere jeugd en volwassenen) in zwembad Waalslag in Tiel. Kom dan gerust een keer meezwemmen. Je mag altijd twee keer vrijblijvend meezwemmen om te kijken of je het zwemmend redden leuk vindt.

Neem hiervoor eerst even contact met ons op!

 

Belangrijk!
Als er iets wijzigt in je gegevens (verhuizing, e-mailadres, onverhoopte opzegging) kan dit alleen per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. worden doorgegeven.

Bij opzegging van het lidmaatschap tijdens het zwemseizoen zal tot het einde van het zwemseizoen contributie verschuldigd zijn. Bij bijzondere redenen kan het bestuur besluiten een lidmaatschap eerder stop te zetten en zal de normale opzegtermijn van één maand (vanaf de dag dat een e-mail van beëindiging van het lidmaatschap binnen is) gehandhaafd worden. Het lidmaatschap is altijd voor een heel zwemseizoen. Het zwemseizoen loopt van 1 augustus tot en met 31 juli van het jaar daarop.

RBTiel.nl maakt gebruik van cookies.

Door bezoek aan onze site, ga je akkoord met het privacy beleid