Nieuws

Lifeguard Open WaterOp 24 oktober hebben vijf van onze leden en één lid van de Culemborgse reddingsbrigade examen gedaan voor lifeguard openwater. Met trots kunnen we zeggen dat iedereen geslaagd is.

 Graag bedanken bij reddingsbrigade Culemborg voor de gastvrijheid en het medemogelijk maken van de opleiding

Bij Coop Wilhelmina Druckerstraat 1 is vanaf 1 juli de nieuwe statiegeldactie gestart. Dit houdt in dat de klanten van deze vestiging hun statiegeld kunnen schenken aan een goed doel. CoopEn dat is dus dit kwartaal de Reddingsbrigade Rivierenland Tiel!

Hiermee krijgen wij financiële steun voor o.a. de aanschaf van benodigde zwembadmaterialen om onze leden het zwemmend redden te leren! En vergis je niet, van al het statiegeld dat in dit kwartaal aan ons goede doel wordt gegeven, verdubbeld Coop het opgehaalde bedrag! Met een kleine bijdrage kan je voor je omgeving dus veel betekenen en maken we samen het verschil!

Dus lever je legen flessen in bij Coop Wilhelmina Druckerstraat 1 en druk daarna op de doneerknop!
Je kan de lege flessen ook tijdens het zwem uur inleveren bij een van de aanwezige bestuursleden.

Juul heeft een leuke vlog gemaakt over onze Reddingsbrigade!

 

Het is weer de week van de Jantje Beton Collecte! Door de huidige omstandigheden doen we deze keer geen fysieke collecte, maar houden we die digitaal!

JantjeBeton LOGO CMYK oranjeBij deze willen we jullie vragen om een digitale donatie te doen zodat je niet alleen Jantje Betonen steunt, maar ook de Reddingbrigade Rivierenland Tiel om haar voornaamste doel te bereiken namelijk "Het voorkomen en bestrijden van de verdrinkingsdood!". Dit doen wij door zwemvaardigheden aan te bieden aan onze leden en door bewakingen vanuit de Waterhulpverlening.

Spelen is super belangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. 3 op de 10 kinderen spelen niet of slechts een keer per week buiten. Tijdens de collecte wordt geld
opgehaald waarvan de helft naar de clubkas van de vereniging gaat en de helft naar de projecten van Jantje Beton.

Geef dan nu via onze digitale collectebus!
Deel de digitale collectebus met vrienden, kennissen, collega's en familie. Zo zorgen we samen dat meer kinderen, meer kunnen spelen.

Geven via de digitale collectebus kan nog t/m 31 maart!

 

 

Subcategorieƫn

RBTiel.nl maakt gebruik van cookies.

Door bezoek aan onze site, ga je akkoord met het privacy beleid