Reddingsbrigade Rivierenland Tiel
ICT is er voor de gebruiker.
Wij helpen onze klanten digitaal vooruit met Managed Services, IT adoptie projecten en een moderne, digitale werkplek die altijd en overal beschikbaar is. We zijn actief binnen het midden segment in Nederland bij organisaties met omgevingen tussen de 100 en 5000 werkplekken. ICT werkt voor de gebruiker en niet andersom, daar geloven wij in! Wij zijn geen knoppenpiloten en worden blij van innovatie. Met ruim 170 Ictivianen zijn we de hele dag druk maar lachen we ook veel met elkaar. Wij houden ervan om slim te werken, zijn een tikkeltje eigenwijs, maar gaan altijd vooruit. Dat maakt ons bijzonder.
Onze uitgangspunten zijn simpel: ICT is er voor de gebruiker. We vinden dat iedereen altijd en overal bij de data en de systemen moet kunnen die je voor je werk nodig hebt. Medewerkers moeten ongestoord en veilig kunnen werken; zonder 'last' te hebben van techniek. Je werkplek moet prettig en vooral intuïtief te gebruiken zijn. En we vinden dat informatie naar de gebruiker toe gebracht moet worden zonder dat deze daar zelf naar hoeft te zoeken. En we vinden dat je medewerkers moet helpen bij de adoptie van nieuwe technologie. De optelsom van deze uitgangspunten noemen wij User Based Computing.

Onze visie op ICT
De rode draad binnen ons werk is onze visie op ICT. Wij geloven namelijk dat ICT er voor de gebruiker is. Niet andersom. Deze eenvoudige kijk op de wereld noemen wij User Based Computing. Deze visie vormt de basis onder een veilige, compacte infrastructuur in combinatie met gebruiksvriendelijke applicaties en probleemloze toegang tot data en systemen. Altijd. Overal.

Wij zoeken jou
Ictivity is voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers die snappen wat er nodig is om dit alles te bereiken. Naar mensen die weten welke complexiteit je aan de achterkant introduceert als je die aan de voorkant – bij de gebruikers – weghoudt. Want in alles wat wij doen is User Based Computing het uitgangspunt.

User Based Computing komt terug in de adviezen die we geven en de diensten die we aanbieden. En het vormt het gedachtegoed onder onze in eigen huis ontwikkelde Omnia Workspace; een flexibele digitale werkplek die gebruiksvriendelijk én veilig is.
Om je een eerste indruk te geven van ons gave kantoor maakten we een drone-video die je rondleidt door ons pand.