Reddingsbrigade Rivierenland Tiel
Bekijk hier de nieuwsitems. Volg ons ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en belangrijke informatie over onze Reddingsbrigade.

Jantje Beton actie 2024

In de week van 4 tot en met 9 maart vindt weer de jaarlijkse de Jantje Beton Collecte plaats en wij als vereniging doen hieraan weer mee. Hiervoor lopen we in diverse wijken in Tiel en halen daar huis aan huis geld op. Doneren kan nog steeds door contant geld te geven of digitaal via de QR-code. Dit doen we niet alleen om Jantje Betonen te steunen, maar ook de Reddingbrigade Rivierenland Tiel om haar voornaamste doel te bereiken, namelijk "Het voorkomen en bestrijden van de verdrinkingsdood". Dit doen wij door zwemvaardigheden aan te bieden aan onze leden en door bewakingen bij evenementen vanuit de Waterhulpverlening.

Spelen is superbelangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. Drie op de tien kinderen spelen niet of slechts een keer per week buiten. Tijdens de collecte wordt geld opgehaald waarvan de helft naar de clubkas van de vereniging gaat en de helft naar de projecten van Jantje Beton.

Mochten wij niet bij je langskomen, geef dan nu via onze digitale collectebus. Deel de digitale collectebus met vrienden, kennissen, collega's en familie.
Geplaatst op